Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Скандалът в парламента се разраства. Илчовски отговаря на въпроси:След

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Скандалът в парламента се разраства. Илчовски отговаря на въпроси:След
Коментари Харесай

Илчовски: Не съм виждал кюлчетата, видях снимката. Предложиха му тест за дрога

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Скандалът в Народното събрание се разраства. Илчовски дава отговор на въпроси:

" След проблемите с ГЕРБ, изнудвания и така нататък, споделям " ще напояваме земята ", направихме един канал за 500 000 дка земя, целогодишно пълен, направих инвестицията, спукахме се от работа, а каналът беше спрян - 27 км. Отиваме до шефа на Напоителни системи - клон Мизия във Враца, питаме и индивидът стеснителен. Казали му " не ни ли плащаш водата по държавни цени, по 200 000 лв., ти вода няма да земеш ". 

Отиваме в локалния клон на ГЕРБ, почнаха да ни ядат, идва Анатоли Иванов, другар на Бойко Борисов и сподели: Няма ли да се махаш от нашата община най-сетне. Отивам в Министерство на здравеопазването като жител, като схванаха, че отивам при секретаря, ме питат " какви са ти връзките с локалния народен представител ". 

Каза  " властта си е за мене ". Казвам " няма да се апелирам ". Иван Ангелов ми сподели - дай ми ги на промоция, дадох му ги.... "

Журналистка се намеси: Този човек приказва пъклен несвързано, имаме тест за дрога. Идвайте, да го създадем, отвърна Илчовски.  

Плащам ви заплатата, обърна се тя към комисия, не може да ме спирате.

Дайте да пеем в случай че желаете, поде журналистката Беновска - и запя френски канон като аналог на говоренето един през различен в комисията. 

" Не съм видял кюлчетата, видях фотографията. " - отвърна Илчовски на различен въпрос и провокира нова доза смях в залата. 
" Искаме детектори на неистини и проби за опиати. Останах с 300 млн. бизнес " - продължи той. 

Септември месец министър Петя Аврамова се обажда и споделя " стой да купуваш земя ", ще те дам нашите прокурори. Аз с терористи не договарям. Продължих да си закупувам... " - продължи Илчовски. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР